dimecres, 18 de febrer del 2015

Docents positius

Quan els valors entren a l'aula potser que primer ens analitzem nosaltres mateixos, no??
El fet és saber contagiar optimisme, ganes de viure, alegria, entusiasme i afrontar els reptes -allò que hom coneix com sortir de la zona de confort- amb moltes ganes de superar-nos a nosaltres mateixos.

Realment som capaços de sortir de la zona de confort?

Aquesta és la qüestió que ens porta a parlar de docents positius, per mi són aquelles persones innovadores, emprenedores en tot moment a les quals se'ls fa canviar la metodologia a l'aula i que són capaces de canviar, el com el desconec, sé com ho fan els meus companys i jo, el què el tinc ben clar! El nostre sistema educatiu està fent fallida!! Hem entrat a un concurs de creditors on els creditors som tota la comunitat educativa, som creditors i tenim carença d'escoltar paraules com gràcies o si us plau!!

Com hem arribat aquí??? Molt fàcilment els docents estem cansats que cada canvi educatiu ens vingui imposat per raons polítiques, canvi de govern --> canvi de llei d'educació, analitzeu quants canvis hem passat des de la LGE dels 70!!! La de les fitxes!!!!

Ara, amb una escolarització universal i amb un atur del 25% les escoles fem en totes les etapes educatives de bressol, circ, pel·lícula, un entreteniment pel gran públic format per famílies i alumnes que diuen que se senten aborrits???

Cal canviar i cal saltar de la zona de confort si realment volem educar en competències personals a més de les competències diuen "bàsiques" per afrontar la SI i com??? Amb il·lusió!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada